App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Dan is er maar één type club dat voor jou in de markt komt en dat is daar in de zandbak’

‘Dan is er maar één type club dat voor jou in de markt komt en dat is daar in de zandbak’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Georginio Wijnaldum liet onlangs weten afgelopen zomer graag te zijn teruggekeerd bij Feyenoord. Kees Luijckx is van mening dat de stap naar Feyenoord de goede was geweest, zo laat hij weten in Voetbalpraat van ESPN.

“Ik had voor Feyenoord gekozen. Natuurlijk, man. Zakken al gevuld, prachtig nog een paar jaar bij Feyenoord. Als je die rol die hij bij het Nederlands elftal zou hebben nu, bij Feyenoord kan pakken. Zeker, ik had dat echt gedaan”, aldus de oud-voetballer.

Volgens Wijnaldum zat een transfer naar Feyenoord er niet in vanwege het financiële plaatje. “Ik denk dat hij vast zat in de klauwen van die oliesjeiks, want hij stond gewoon onder contract bij Paris Saint-Germain, en die zeiden: we laten jou niet gaan onder de tien miljoen euro“, stelt Luijckx. “Dan is er maar één type club dat voor jou in de markt komt en dat is daar in de zandbak. Dat maakt het ontzettend zonde.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert