Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber gedreven: ‘Nu ik bij de selectie zit, wil ik ook het EK halen’

Timber gedreven: ‘Nu ik bij de selectie zit, wil ik ook het EK halen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zit voor het eerst bij de definitieve selectie van het Nederlands Elftal. Aan ambities geen gebrek bij de middenvelder van Feyenoord, zo laat hij tegenover nu.nl weten.

“Gisteravond in bed realiseerde ik me: nu ik bij de selectie zit, wil ik ook het EK halen”, zegt Timber op zijn tweede dag in Zeist. “En dat kan ik alleen doen door mezelf eerst goed laten zien tijdens de trainingen.”

Zijn broer Jurriën had hem al voorbereid op de rituelen in Zeist, maar dit bleek niet nodig te zijn. “We hebben andere karakters. Ik ben meer aanwezig, Jurriën is rustiger en wat meer teruggetrokken. Je ziet het ook in het veld. Ik ben wat avontuurlijker en meer aanvallend ingesteld, Jurriën wil vooral de controle van achteruit.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert