App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kasanwirjo: ‘Ik heb nog dagelijks contact met mijn teamgenoten van Feyenoord’

Kasanwirjo: ‘Ik heb nog dagelijks contact met mijn teamgenoten van Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Neraysho Kasanwirjo wordt momenteel door Feyenoord verhuurd aan Rapid Wien. In gesprek met Voetbalzone gaat de verdediger in op zijn ontwikkeling.

”Ik heb nog dagelijks contact met mijn teamgenoten van Feyenoord en kijk alle wedstrijden”, vertelt Kasanwirjo. ”Geertruida speelt op dezelfde positie als ik, dus dan probeer ik natuurlijk ook dingen van hem op te pikken.”

Timber zat voor het eerst bij de definitieve selectie van Oranje. ”Ook hem spreek ik nog vaak, dus ik heb hem direct een felicitatie gestuurd. Ik vind dat Quinten het echt heeft verdiend als je kijkt naar zijn prestaties dit seizoen. Ik hoop dat hij dit kan vasthouden en straks naar het EK gaat.”

Voor hij terug zal keren bij Feyenoord wil hij iets moois bewerkstelligen bij Rapid Wien. ”Ik hoop onze fans te belonen met Europees voetbal. Daarnaast staan we in de halve finale van de beker, die ik graag zou winnen. Daarna keer ik terug naar Feyenoord, waar ik mezelf echt wil laten zien. Ik hoop dat ik kan én mag spelen, want ik wil daar echt slagen.”

”Ik wilde gewoon uit mijn comfortzone stappen”, vertelt hij over de keuze om naar Rapid Wien te vertrekken. ”Even de focus volledig op voetbal zonder aan andere dingen te denken. Bij Rapid Wien krijg ik echt de kans om aan mezelf te werken en dat had ik nodig. Daardoor kan ik straks sterker terugkeren naar Nederland.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert