App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik vind het wel jammer dat hij daar niet boven staat”

”Ik vind het wel jammer dat hij daar niet boven staat”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot timmert met Feyenoord flink aan de weg. Toine van Peperstraten ziet toch ook een klein verbeterpuntje, zo laat hij weten in de podcast De Derde Helft.

“Of ik Slot gestrest vind overkomen? Ik moet wel zeggen dat ik Slot als verliezer soms een beetje klein vind”, zegt Van Peperstraten. “Heel vaak is de scheidsrechter bijvoorbeeld het bokje. Ik vind het wel jammer dat hij daar niet boven staat.”

“Maar ik vind het wel leuk hoe hij speelt met de verslaggevers en de journalisten. Ook op de persconferentie. Af en toe een geintje maken, et cetera. Hij doet het wel op een ‘gentleman-achtige’ manier. Ik heb best wel wat aanvaringen gehad met Louis van Gaal en daar moest je echt goed voorbereid bij zijn. Als je over iets begon, kaatste hij de bal direct terug”, aldus de verslaggever.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert