Home Laatste Feyenoord Nieuws Vink enthousiast: ‘Die indraaiende ballen van hem, met zo veel gevoel’

Vink enthousiast: ‘Die indraaiende ballen van hem, met zo veel gevoel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Waar Luka Ivanusec de afgelopen maanden op nogal wat kritiek kon rekenen, lijkt de buitenspeler van Feyenoord zijn vorm weer steeds meer te vinden. Marciano Vink was na afloop van Heerenveen-Feyenoord dan ook erg enthousiast over de Kroatisch international.

“Feyenoord speelde echt fantastisch. Ze blijven voetballen.” Daarbij wil hij één iemand positief uitlichten. “Ik vond Luka Ivanusec fantastisch, dat wil ik ook wel gezegd hebben. Die indraaiende ballen van hem, met zo veel gevoel.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws