App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Sneijder: ‘Alle vertrouwen in Timber’

Sneijder: ‘Alle vertrouwen in Timber’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber zit voor het eerst bij de definitieve selectie van Oranje en oud-international Wesley Sneijder is zeer te spreken over de middenvelder van Feyenoord, zo liet hij gisteravond weten bij Veronica Offside.

“Alle vertrouwen in Timber,” begint Sneijder. “Die jongen doet het fantastisch. We mogen blij zijn dat Timber erbij is, en geloof me, ik denk dat Koeman mijn mening deelt. Ik voel dat hij gaat spelen, samen met Frenkie op het middenveld en een goede nummer tien erbij.”

Sneijder vervolgt. “Hij kan de ballen veroveren, dat heeft hij zondag ook weer fantastisch gedaan. Timber zat overal bij, verdedigend en aanvallend. Hij wordt ook steeds fitter. Nu gaat hij ook nog steekballen geven, dat was zijn tekortkoming vorig seizoen. Wat mij betreft is Timber een vaste basisspeler bij Oranje.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert