App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Algemeen directeur Heerenveen over ongeregeldheden: ‘Dit is absoluut iets dat niet te tolereren valt’

Algemeen directeur Heerenveen over ongeregeldheden: ‘Dit is absoluut iets dat niet te tolereren valt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Algemeen directeur Ferry de Haan van SC Heerenveen baalt van de ongeregeldheden die er ontstonden na afloop van Heerenveen-Feyenoord, zo laat hij weten tegenover Omrop Fryslân.

“Het moest een voetbalfeest zijn, dat was het 88 minuten lang. Dit is absoluut iets dat niet te tolereren valt.” Ook raakte er tijdens de rellen een kind gewond omdat hij een aansteker boven zijn oog kreeg. “Wij zullen als club richting hem goede nazorg bieden. Wij zullen hem op een gepast moment met de familie uitnodigen en laten zien dat het ook 90 minuten lang een voetbalfeest kan zijn.”

De club had van tevoren nog extra maatregelen genomen. “Het is niet tot een echte confrontatie gekomen, maar er zijn wel zaken gebeurd die we gewoon niet willen.” De Haan weet in ieder geval niet hoe het nu verder moet.

Toch denkt ook de Haan dat dit soort situaties moeilijk te voorkomen zijn. “Alles wordt nu onderzocht, geëvalueerd, en daar zullen we op wachten om te kijken hoe we dat in de toekomst gaan voorkomen.” Om zonder uitsupporters te voetballen is voor De Haan echter geen optie. “We willen een gastvrije club zijn en blijven”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert