App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Algemeen Dagblad: Transfer Kökçü geen oplossing

Algemeen Dagblad: Transfer Kökçü geen oplossing

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Vorige week werd bekend dat Orkun Kökçü niet tevreden is over zijn huidige rol bij het Portugese Benfica. De oud middenvelder van Feyenoord gaf een interview in De Telegraaf en werd naar aanleiding daarvan uit de selectie gezet door trainer Roger Schmidt.

Het Algemeen Dagblad laat weten dat een transfer geen oplossing is. De Portugezen hebben zo’n 25 miljoen euro betaald voor Kökçü en willen graag wat van dat geld terugzien. Het contract van Kökçü loopt nog tot medio 2028.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert