App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Hanegem: ‘Beelen mag van mij best blijven staan als Gernot Trauner weer fit is’

Van Hanegem: ‘Beelen mag van mij best blijven staan als Gernot Trauner weer fit is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Willem van Hanegem heeft in zijn column in het Algemeen Dagblad zijn licht laten schijnen op de wedstrijd van Feyenoord in Heerenveen, waarbij ‘De Kromme’ toch wel wat puntjes van kritiek heeft.

Quinten Timber mag zich voor het eerst melden in Zeist. “Die heeft hard gewerkt en is ook op alle vlakken beter dan vorig seizoen. Dan blijft het jammer dat hij tegen Heerenveen zo matig speelde. Juist die laatste wedstrijd voor je in Zeist arriveert is een echt visitekaartje.”

Een aantal spelers waren volgens van Hanegem ondermaats, maar de oer-Feyenoorder zag Thomas Beelen wederom een prima partij spelen. “Thomas Beelen was dat niet. Beelen komt stilletjes omhoog, zoals dat bij Feyenoord eigenlijk altijd zo is. Bij Ajax niet, daar was Kaplan na één wedstrijd al een wereldtopper. Je hoort mij dus ook niet roepen dat Beelen meteen bij Oranje moet.”

Van Hanegem zou Beelen dan ook laten staan als Trauner weer fit is. “Beelen mag van mij best blijven staan als Gernot Trauner weer fit is. En dat zegt best veel, want ik vond en vind Trauner een uitstekende speler”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert