App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Eijck over blessureleed Bijlow: ‘Het is heel ongelukkig’

Van Eijck over blessureleed Bijlow: ‘Het is heel ongelukkig’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Casper van Eijck was gisteravond te gast bij De Oranjezomer en in het programma werd het blessureleed van Feyenoord-goalie Justin Bijlow besproken. Als voormalig clubarts kent van Eijck de doelman erg goed.

“Het is heel ongelukkig”, zei Van Eijck. “Het zegt ook iets over zijn karakter. Hij is heel explosief en wil altijd winnen, dus hij gaat overal voor. Maar dat is ook zijn valkuil. Het is met name zijn gedrevenheid die maakt dat hij ook heel kwetsbaar is voor blessures.”

Toch ziet Van Eijck wel een ontwikkeling bij de doelman. “In het begin kwam hij vaak heel ongelukkig uit waar dat eigenlijk helemaal niet hoefde, maar waar hij wel de kans liep om geblesseerd te raken. Dat is ‘ie kwijt. Hij heeft alleen nog andere ongelukkige momenten waardoor hij makkelijk geblesseerd raakt. Door volwassen te worden zal dat ongetwijfeld ook verdwijnen en wordt hij echt nog een heel grote keeper. Daar ben ik van overtuigd.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert