App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber voor het eerst bij Oranje: ‘Ik heb mooie stappen gemaakt en sta hier vooral met een trots gevoel’

Timber voor het eerst bij Oranje: ‘Ik heb mooie stappen gemaakt en sta hier vooral met een trots gevoel’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quinten Timber mocht zich vandaag voor het eerst melden bij het Nederlands Elftal en bij de middenvelder van Feyenoord heerste vooral een gevoel van trots.

”Ik heb mooie stappen gemaakt en sta hier vooral met een trots gevoel,” vertelt Timber tijdens zijn aankomst in Zeist. ”Ik heb er zin in en wil vooral gaan trainen. Ik ken al heel veel jongens, maar ik ben vooral trots.”

Arne Slot was degene die hem het nieuws bracht. ”Ik was op de club bij Feyenoord. Ik zat in de kleedkamer en de trainer had iedereen erbij geroepen en vertelde het. Ik was vooral heel blij en heb hier hard voor gewerkt. Ik moest vooral denken aan mijn familie, die ook blij voor me was. Die waren de eersten die ik appte en nu sta ik hier.”

”De mooiste woorden? Waarschijnlijk van mijn moeder. Alle eer aan God natuurlijk, dat is het eerste wat ze zei. Daar gaat het uiteindelijk ook om. Jurrien was blij voor me. Hij had me heel snel gebeld, maar toen was ik aan het trainen. Daarna heb ik hem teruggebeld. Die was blij voor me en die kende het hier, dus daar vertelde hij over.”

Timber hoopt ooit met zijn broer uit te komen voor het Nederlands Elftal. ”We hebben natuurlijk een hele goede band. Als je een tweeling bent, is het nog specialer. Hij is hier al geweest dus kon me vertellen hoe het eraan toe gaat. Hopelijk kunnen we ooit samen voor het Nederlands Elftal uitkomen. Je droomt er zeker van om samen een EK te spelen. Het is nu mijn eerste keer hier en ik wil mijn best doen om te laten zien dat ik erbij hoor.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert