App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez lovend: ‘Fantastisch, ik vond Feyenoord écht goed spelen’

Perez lovend: ‘Fantastisch, ik vond Feyenoord écht goed spelen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van Heerenveen en bij Dit Was Het Weekend van ESPN laten Kenneth Perez en Marciano Vink hun licht schijnen op het spel van de Rotterdammers.

”Fantastisch, ik vond Feyenoord écht goed spelen. Écht heel goed”, begint Perez. ”Ze hadden ongelooflijk veel pech, en Heerenveen ongelooflijk veel geluk dat zij twee keer scoorden. Feyenoord speelde heel goed, onder heel moeilijke omstandigheden, in heel kleine ruimtes. Het geduld dat zij blijven uitoefenen, ik kan daar wel van genieten. Ze bleven voetballen, het was niet haastig.”

In de ogen van de analist zijn Lutsharel Geertruida, David Hancko, Mats Wieffer en Quinten Timber de sterkhouders van Feyenoord. ”Timber is tussen de linies zó goed in de kleine ruimte. Weet je hoe moeilijk dat is? Ik zag echt met verbazing te kijken dat dit eventueel 2-2 zou worden, of zelfs 2-1 voor Heerenveen. Dat waren toevalstreffers. Ik vond Feyenoord echt heel goed, het viel alleen net niet lekker.”

Marciano Vink gaat verder en wil nog een Feyenoorder uitlichten. ”Ik vond Luka Ivanusec fantastisch, dat wil ik ook wel gezegd hebben. Die indraaiende ballen van hem, met zo veel gevoel. Feyenoord heeft gewoon een ploeg die bereid is om te werken.Bij de 2-1 hebben ze ook genoeg mensen achter de bal. Dit gebeurt ze niet drie keer in een seizoen. Wat Kenneth zei, Feyenoord speelde echt fantastisch. Ze blijven voetballen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert