Home Laatste Feyenoord Nieuws Kökçü reageert: ‘De echte Kökçü wil maar één ding: winnen!’

Kökçü reageert: ‘De echte Kökçü wil maar één ding: winnen!’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Orkun Kökçü heeft via zijn Instagram reactie gegeven op de commotie die is ontstaan naar aanleiding van zijn interview met De Telegraaf afgelopen weekend. Naar aanleiding van het kritische interview liet trainer Roger Schmidt hem buiten de selectie én legde Benfica de voormalig Feyenoorder een boete op.

“Het eerste wat ik wil zeggen is dat mijn respect voor de club en de coach groot is. Maar in het topvoetbal tellen alle details. Alleen als alles goed gaat kun je prijzen winnen. Dit betekent ook dat je kritisch op elkaar moet zijn. Ik heb intern mijn visie met de club besproken. Ik accepteer nu de consequenties en zal meereizen met mijn nationale ploeg. Over twee weken zal ik terugkeren en alles geven voor het team en Benfica. Ik zal er alles aan doen om te presteren en prijzen te winnen voor deze prachtige club. De echte Kökçü wil maar één ding: winnen!”, zo besluit Kökçü.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws