Home Laatste Feyenoord Nieuws Beelen: ‘Op zo’n moment moet je je kans pakken’

Beelen: ‘Op zo’n moment moet je je kans pakken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sinds de blessure van Gernot Trauner vormt jongeling Thomas Beelen samen met David Hancko het hart van de defensie. Tegenover de NOS staat Beelen stil bij zijn ontwikkeling.

“In het begin heb ik veel op de bank gezeten. Die kans is aanwezig als je de overstap maakt van Zwolle naar Feyenoord, maar het is nooit leuk. Ik heb in die periode wel veel geleerd op de trainingen en daar heb ik nu profijt van. Het verschil in kwaliteit is groot tussen Zwolle en Feyenoord.”

Soms komt er voor een basisplek wat geluk bij kijken. “Dat heb ik met de blessure van Gernot. Dat heeft voor mij goed uitgepakt. Op zo’n moment moet je je kans pakken. Dat heb ik gedaan. Sindsdien sta ik er een stuk positiever in.”

Beelen vervolgt:  ”Ik zat ook een tijdje in de ‘Combat Club’, waar we wat vechten en wat boksen. Als je veel wedstrijden gaat spelen, worden dat soort dingen er omheen wat minder. Je moet ook herstellen in de drukke periode die we hebben gehad”, besluit de verdediger.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws