App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber: ‘Het was zwaar bevochten omdat we vooral onnodig die goals weggeven’

Timber: ‘Het was zwaar bevochten omdat we vooral onnodig die goals weggeven’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanmiddag in Friesland van Heerenveen, maar makkelijk ging het wederom niet. Na afloop verscheen Quinten Timber voor de camera van ESPN.

“Het zijn drie punten. Het was zwaar bevochten omdat we vooral onnodig die goals weggeven”, begint de middenvelder. “We speelden best aardig en creëerden genoeg kansen. Ik heb eigenlijk alleen de goals op het grote scherm gezien. Volgens mij schakelt iedereen bij de eerste goal goed om, alleen was er een miscommunicatie. Dat mag niet gebeuren en dan moeten we er zelf voor zorgen dat we het oplossen en dat hebben we gedaan.”

Tot het einde toe bleef het spannend. “Ze waren veel aan het tijdrekken en het tempo was er een beetje uit. We hadden een beetje geluk met Ayase en ik ben vooral blij voor hem dat hij die goal kon maken. Spitsen maken graag goals dus ik ben altijd wel blij voor Santi of Ayase als ze scoren.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert