App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Supporters niet te spreken over arbitrage: ”Wat een drama, ga een andere baan zoeken”

Supporters niet te spreken over arbitrage: ”Wat een drama, ga een andere baan zoeken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dennis Higler was vanmiddag de leidsman van dienst toen Feyenoord op bezoek ging bij Heerenveen. De Rotterdammers kwamen al vroeg op voorsprong door een kopbal van Lutsharel Geertruida, maar na ingrijpen van de VAR zette scheidsrechter Higler een streep door de goal.

Op beelden van ESPN was zichtbaar dat de bal na een schot van Yankuba Minteh tegen de schouder van Thom Haye aankwam en de bal daarna belandde bij Geertruida. De verdediger van Feyenoord kopte raak, maar stond op het moment dat Minteh de bal schoot buitenspel. Volgens Higler was er geen sprake van een nieuwe situatie en dus keurde de arbiter de goal af.  Op X walgen Feyenoord-supporters van de beslissing. “Volkomen belachelijk, ik heb hier geen woorden voor”, schrijft iemand. Een ander richt de pijlen op Higler: “Wat een aanfluiting. Dit is een 1000% doelpunt. Wat een drama, ga een andere baan zoeken.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert