App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Lingr: ‘Ik ben ze erg dankbaar dat ik kan voetballen’

Lingr: ‘Ik ben ze erg dankbaar dat ik kan voetballen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ondřej Lingr werd onlangs door Mascha Lange geïnterviewd voor Intotheweekend. In het interview kwamen onder andere de familiebanden aan bod.

Ze waren een maand geleden bij me op bezoek. Als ze in de gelegenheid zijn, dan vliegen ze naar Rotterdam. Dus ja, het is een groot deel van mij en ik ben blij dat ik zulke familie heb.” De Feyenoorder heeft nog een veel jonger broertje van 11 jaar oud. “Ik ben zijn idool. Hij volgt mij en ik zie hem opgroeien. Het is moeilijk voor hem dat ik niet bij hem ben, maar hij begrijpt het heel goed. Hij wil ooit ook voetballer worden, dus we steunen elkaar. Hij is best goed dus ik hoop dat hij ooit beter zal zijn dan ik. Hij is linksvoetig en speelt op het middenveld. Hij speelt op meerdere posities.

Hij vraagt soms om advies en hij is erg slim, dus ik denk dat hij niet al te veel advies nodig heeft. Soms vraagt hij naar fysieke oefeningen die hij voor of na de training kan doen. Maar op zijn leeftijd is het belangrijker dat hij van voebal houdt en het leuk vindt om te spelen. Dat is het belangrijkste. Mijn vader en moeder spelen ook voetbal. Ik kom uit een voetbalfamilie en heb goede voorbeelden. Ze speelden niet op het hoogste niveau hoor, gewoon op jonge leeftijd en voor de lol. Ze steunen me echt vanaf m’n vijfde jaar. Ze reden me elke dag naar alle trainingssessies. Ik ben ze erg dankbaar dat ik kan voetballen”, aldus een openhartige Lingr.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert