App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kraay lovend over talent: ‘Ik denk dat Dennis te Kloese zo’n verschrikkelijk slimme man is’

Kraay lovend over talent: ‘Ik denk dat Dennis te Kloese zo’n verschrikkelijk slimme man is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ilias Sebaoui wordt dit seizoen door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht en is wekelijks een van de uitblinkers. Hans Kraay jr. volgt de eerste divisie op de voet en is erg enthousiast over de huurling van Feyenoord.

“Ik dacht eerst dat het zo’n flutsamenwerking zou worden tussen Feyenoord en Dordrecht, maar Feyenoord heeft daar een paar hele goede spelers neergezet en Dordrecht doet het fantastisch dit seizoen”, begint Kraay in Goedemorgen Eredivisie. “Ilias Sebaoui, onthoud die naam. Hij lijkt een beetje op Ivanusec. Allebei rechtsbenig en hangend vanaf links. Hij gaat volgend jaar echt veel minuten maken.”

Volgens de analist hebben ook de andere talenten veel potentie om zich te gaan bewijzen. “Feyenoord heeft het weer heel goed gedaan. Ik denk dat Dennis te Kloese zo’n verschrikkelijk slimme man is.” Marino Pusic is ook te gast bij Goedemorgen Eredivisie en weet natuurlijk hoe de samenwerking met FC Dordrecht tot stand is gekomen. “Dit zijn zeer getalenteerde jongens die heel veel potentie hebben. Maar ze hebben wel een podium nodig om zich te ontwikkelen. Dat podium is ze nu gegeven.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert