App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Orkun Kökcü op ramkoers met Roger Schmidt: ‘Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt’

Orkun Kökcü op ramkoers met Roger Schmidt: ‘Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Orkun Kökcü verruilde afgelopen zomer Feyenoord voor het Portugese Benfica maar ligt vooralsnog niet op één lijn met trainer Roger Schmidt.

“Ik heb vanaf het begin nooit het gevoel gehad dat ik belangrijk werd gemaakt. Ook niet door de trainer! Hij heeft me altijd in Nederland gezien, ik heb aardige wedstrijden ook tégen hem gevoetbald, hij zal best weten wat hij met mijn kwaliteiten moet doen.”

De middenvelder zat al een aantal keer op de bank, maar hoopt alsnog onomstreden te worden. Dan gaan de Benfica-fans hem wellicht ook meer waarderen. “Ik hoop dat ik dezelfde band kan krijgen als bij Feyenoord. In De Kuip ging het Legioen tekeer als ik de boel ging afjagen of de ploeg op sleeptouw nam. Dat tilde mij weer naar een nóg hoger niveau. Ik ben nog niet de meest geliefde speler en dat kan ik aan een kant wel begrijpen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert