App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Misschien moet Bijlow wel gaan kijken naar een nieuwe club’

Krabbendam: ‘Misschien moet Bijlow wel gaan kijken naar een nieuwe club’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de Dick Voormekaar Podcast bespreekt Martijn Krabbendam de situatie bij Feyenoord en laat de clubwatcher onder andere zijn licht schijnen op keeper Justin Bijlow.

“Ik weet niet wie het meeste gaat opleveren”, begint Krabbendam. “Het is maar wat een gek of de markt er voor geeft. Normaal zijn aanvallers het duurst. Je kunt er wel van uitgaan als Santiago Gimenez een aantal doelpuntjes maakt, dat zijn waarde omhoog gaat. Maar goed, Mats Wieffer is ook wel een interessante speler, met zijn doorlopende contract.”

Krabbendam: “Justin Bijlow was in gesprek met Manchester United, dus er is wel een markt voor keepers. Ik hoop voor hem dat hij binnenkort toch weer een wedstrijdje zou kunnen spelen. Dan moet Feyenoord kijken wat voor hem het beste is.”

“Misschien moet Bijlow wel gaan kijken naar een nieuwe club. Hij heeft alles al meegemaakt bij Feyenoord, kent alles en iedereen. Misschien moet je ergens anders tot rust komen. Bijlow staat er internationaal goed op, Hij zou, mits fit, de eerste keeper zijn van het Nederlands elftal”, aldus de clubwatcher.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert