Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Je zou moeten denken aan types als Marcel Keizer en Dick Schreuder”

”Je zou moeten denken aan types als Marcel Keizer en Dick Schreuder”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Nu het einde van het seizoen nadert, komt ook de vraag of Arne Slot volgend jaar nog trainer van Feyenoord is boven drijven. Khalid Boulahrouz zei onlangs al dat hij bang was voor een Ajax scenario, mocht Slot vertrekken. In de Dick Voormekaar Podcast bespreken de heren de eventuele opvolger van de oefenmeester.

Krabbendam heeft begrip voor Boulahrouz. “Ik snap wel wat hij bedoelde. Het is wel de valkuil van Feyenoord, historisch gezien. Na een succesperiode is het verval altijd heel groot. Nu zit die trainer er nog, maar het is afwachten wat er gebeurt als hij gaat. Het is ook afhankelijk wie hem opvolgt. Hoe langer het duurt voordat ze de nieuwe Arne Slot hebben hoe meer ze de neiging hebben om te kiezen voor een ervaren coach.” Krabbendam: “Je zou moeten denken aan types als Marcel Keizer en Dick Schreuder. Keizer kan blind de werkwijze van Slot overnemen, dat zijn vrienden. Niemand is verbaal zo sterk als Slot, dat kan je vergeten. Uiteindelijk moet er ook een nieuwe trainer komen”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Ruud 15 maart 2024 - 16:23

Verder groeien

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws