App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Advies voor Minteh: ‘Het zou goed zijn voor hem om nog een jaar te blijven’

Advies voor Minteh: ‘Het zou goed zijn voor hem om nog een jaar te blijven’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vorige week werd bekend dat Newcastle in april komt praten omtrent een langer verblijf van buitenspeler Yankuba Minteh. In de Feyenoord-Podcast van Rijnmond laten Dennis Kranenburg en Dennis van Eersel hun licht schijnen op de situatie van de Gambiaan.

“Het zou goed zijn voor hem om nog een jaar te blijven”, zegt Dennis Kranenburg. “Hij is pas 19 jaar. Van nog een jaartje Champions League wordt Minteh nog een betere voetballer en dan gaat Newcastle United ook meer plezier aan hem beleven.”

Dennis van Eersel vult aan: “Maar Minteh is nu toch ook gewoon niet goed genoeg voor de Premier League? Tot die conclusie gaat Newcastle ook komen. Misschien kan Feyenoord hem wel twee jaar op rij huren. Maar het kan ook zomaar zijn dat Feyenoord die behoefte niet heeft omdat ze andere spelers kopen”, aldus Van Eersel.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert