Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Wissing: ‘Daar is Feyenoord altijd wel goed in’

Van Wissing: ‘Daar is Feyenoord altijd wel goed in’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Feyenoord een akkoord zou hebben bereikt met Gijs Smal. RTV Oost verslaggever Tijmen van Wissing is van mening dat Smal zich knap staande houdt in de huidige situatie.

“Ik denk dat Feyenoord er alles aan gelegen is om nieuws over een speler als Smal de wereld in te brengen. Daar is Feyenoord altijd wel goed in. Ik denk dat dat meespeelt”, zegt Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. “Ik ga er ook wel vanuit dat hij bij Feyenoord gaat spelen. Maar hij was vrijdagmiddag zelf ook verrast over het nieuws.”

Fans van Twente waren niet blij met het nieuws. “Er komt daarna een nieuwe dynamiek op gang bij supporters over dat hij uit de basis moet. Ook kwam er een fluitconcert bij het omroepen van de spelers voordat ze het veld op kwamen. Maar kijk: die jongen is midden twintig. Hij heeft de nodige ervaring, maar er zat de nodige spanning op deze wedstrijd voor hem.”

De fluitconcerten die er waren in de wedstrijd tegen Sparta, hadden van van Wisssing niet gehoeven. “Fluitconcerten ben ik persoonlijk niet van. Ik ben geen fan van Gijs Smal, maar je moet niet je eigen spelers uitfluiten. Als hij afgelopen zomer niet geblesseerd was, dan was hij misschien verkocht. Dat wilden beide partijen misschien wel. Ik vond het knap dat hij de beste 40 minuten van het seizoen speelt terwijl je zo onder druk staat.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws