Home Laatste Feyenoord Nieuws Nederland neemt ook in 2025/2026 met twee clubs deel aan Champions League

Nederland neemt ook in 2025/2026 met twee clubs deel aan Champions League

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

FC Porto verloor in de achtste finales van Arsenal in de Champions League en door die nederlaag staat het vast dat Nederland ook in 2025/2026 met twee clubs deel zal nemen aan het miljardenbal, dat laat Voetbal International weten.

Onze eigen Eredivisie heeft momenteel een voorsprong van 5,818 punten op Portugal in de vijfjaarscyclus van de coëfficiëntenlijst die na dit seizoen eindigt. In de  Portugese competitie zijn Sporting en Benfica nog in de race, maar het is praktisch onmogelijk voor Portugal om nummer zes Nederland nog voor het einde van dit seizoen te passeren.

Dit betekent datNederland in 2025/26 hetzelfde ticketpakket krijgt als in het volgende seizoen. De nummers één en twee van het volgende seizoen plaatsen zich direct voor de Champions League.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws