Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Maar als ik dáár kon voetballen, kan ik het zeker in Europa”

”Maar als ik dáár kon voetballen, kan ik het zeker in Europa”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh is de laatste weken steeds belangrijker voor Feyenoord en ook zijn ontwikkeling zit in de lift. Voetbal International ging in gesprek met de snelle buitenspeler.

. “Ik moet bekennen dat ik daar niets voor heb hoeven doen. Het is me door God gegeven, net zoals mijn talent voor voetbal. Zoals iedere jongen ben ik gewoon buiten gaan spelen, daarna kwam ik bij Bakoteh United, de club uit de stad waar ik geboren ben.”

In Nederland is het qua professionaliteit een wereld van verschil met Gambia. “Heb je het veld gezien op foto’s? Ja, dat is heel oneven, zanderig, je zakte erin weg, de bal rolde nooit lekker, maar ik vond het een heerlijk veld, omdat ik niet anders was gewend. Mij zul je nooit horen klagen over een veld, de omstandigheden in Nederland en eerder Denemarken, waren niet te vergelijken met die in Gambia. Maar als ik dáár kon voetballen, kan ik het zeker in Europa.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws