Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Ik denk dat Hartman op het niveau van de Europese top kan spelen”

”Ik denk dat Hartman op het niveau van de Europese top kan spelen”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Quilindschy Hartman maakt ook dit seizoen een meer dan prima indruk en is een vaste waarde in het elftal van Arne Slot. In de Dick Voormekaar Podcast bespreekt Martijn Krabbendam het spel van de linksback en gaat hij in op zijn toekomst.

“Ik denk dat Hartman op het niveau van de Europese top kan spelen,” begint Krabbendam . “Of het nu Manchester City is of Real Madrid, noem maar op. Uiteindelijk zal Hartman op dit niveau mee kunnen. Ik geloof dat echt, gezien het aantal clubs dat nu al interesse toont. Hij speelt met zoveel gemak als je ziet hoe hij nu presteert. Het lijkt wel alsof het hem geen enkele moeite kost. Als hij ook nog eens goed presteert op het EK, dan is het helemaal gedaan.”

Feyenoord is al druk geweest op de transfermarkt en wist Gijs Smal aan te trekken. “Smal wordt de vervanger van Lopez en niet van Hartman. Als Hartman vertrekt, dan zullen ze een andere vervanger halen voor hem,” vertelt Krabbendam, die zeker weet dat de deal beklonken is. “Hij wilde het geloof ik eigenlijk stilhouden tot juni, veel succes daarmee. Die transfer gaat gewoon door.”

Krabbendam is van mening dat de komst van Smal een goede zaak is. “Dan hebben ze in ieder geval een ervaren linksback die goed is in het positiespel. Het is ook een beetje een Slot speler. Hij kan goed oplossingen vinden. Een prima aanwinst om transfervrij binnen te halen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert