App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Feyenoord-Heracles Almelo heel plichtmatig om naar te kijken”

”Feyenoord-Heracles Almelo heel plichtmatig om naar te kijken”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won zondagavond van Heracles en staat daarmee nog stevig op de tweede plaats. Toch vond Geert den Ouden de wedstrijd er geen een om van te genieten, zo laat hij weten bij FC Rijnmond.

“Als je dan op een zondagavond zit en je hebt het hele weekend best leuk voetbal gezien, dan was Feyenoord-Heracles Almelo heel plichtmatig om naar te kijken”, begint Den Oude. “Het zegt genoeg over dat er alsnog niks te halen viel voor Heracles. Het zegt ook wat over de fase waarin Feyenoord zit. Ze winnen de wedstrijden wel, maar niet met heel veel overtuiging.”

“Het is niet altijd even leuk om naar te kijken. Feyenoord zette Heracles vroeg onder druk en dan krijg je veel lange ballen. Ze lieten de bal wel sneller rondgaan om een opening te creëren, dat vond ik wel een verbetering. Maar ja, voor de rest… Tja… Ik heb daarvoor zitten kijken naar Liverpool-Manchester City, dat is wel effe wat anders. Dan kom je van een storm in een heel rustige, kalme zeewind terecht”, lacht Den Ouden.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert