Home Laatste Feyenoord Nieuws Driessen oppert opvolger Slot: ‘Ik vind dat ie het goed gedaan heeft’

Driessen oppert opvolger Slot: ‘Ik vind dat ie het goed gedaan heeft’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Valentijn Driessen laat in Voetbalpraat weten wie hij eventueel als opvolger van Arne Slot zou zien, mits laatstgenoemde vertrekt uit Rotterdam-Zuid.

Driessen is van mening dat Kees van Wonderen een goede kandidaat is.  “Ik vind dat ie het goed gedaan heeft. Sahraoui een goede voetballer, maar ze hebben geen spits. Het is geen wereldteam. Het is allemaal niet veel beter dan die teams eronder. Bij Go Ahead vond ik dat ie het heel goed deed.” Driessen weet dan ook wat de goede stap is. “Van Wonderen misschien naar Feyenoord als Arne Slot gaat. De stap van Slot was ook groot naar AZ. Je moet natuurlijk wel een keer de kans krijgen, lastig”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws