Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Bij Feyenoord genieten ze enorm van dat er onrust is bij andere clubs”

”Bij Feyenoord genieten ze enorm van dat er onrust is bij andere clubs”

door Dominique Rademaker
1 reacties Foto: Mischa Keemink

Gijs Smal wordt al enkele dagen gelinkt aan een transfer naar Feyenoord. Tijmen van Wissing denkt er het zijne van, zo laat hij weten in de Oosttribune van RTV Oost.

Van Wissing: “Hij kreeg een fluitconcert en dat had hij ook verwacht. Vrijdag zat hij op het balkon en toen kwam het nieuws naar buiten. Je weet hoe Arne Slot is, die fluistert dan even wat journalisten in. Je kan het niet met zekerheid zeggen dat het vanuit hem komt, maar je kunt er een beetje vanuit gaan dat het zo is gegaan. In ieder geval gaat het in Rotterdam zo.”

Van Wissing gaat verder. “Bij Feyenoord genieten ze enorm van dat er onrust is bij andere clubs en zeker bij concurrenten als FC Twente. Inzake met Zerrouki is dat ook zo gebeurd. Je weet hoe dat gaat. Ik heb van meerdere spelers ook wel gehoord dat ze gek worden gebeld door mensen uit Rotterdam. Zerrouki is ook weleens benaderd of hij niet op de Coolsingel wil staan. Dat soort toontjes slaan ze dan aan in Rotterdam.”

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 13 maart 2024 - 19:56

Twente is geen concurrent

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws