App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Bezorgdheid om ziekte Boetius: ‘Je houdt natuurlijk je hart vast’

Bezorgdheid om ziekte Boetius: ‘Je houdt natuurlijk je hart vast’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Vorige week werd bekend dat Jean-Paul Boëtius wederom getroffen is door kanker. Bij FC Rijnmond leeft men erg mee met de oud-Feyenoorder.

“Of het me aangreep? Je kent die jongen natuurlijk al heel lang en hij heeft al wat meegemaakt”, reageert Mikos Gouka. “Ik ben in Berlijn bij hem geweest en dan vertelt hij erover alsof hij een verkoudheid heeft gehad. Dat het zo snel verholpen was en dat hij opgelucht was. Doordat het zo snel was gegaan, heeft hij nooit het idee gehad dat hij in gevaar was. En nu hoor je deze berichten weer. Ik hoop dat het in dit geval hetzelfde scenario is. Maar je houdt natuurlijk je hart vast.”

“Ik zag een foto op zijn Instagram-account voorbij komen en dat leek op een ziekenhuiskamer”, zegt Dennis Kranenburg. “Maar dat is een aanname van mij. Hij kreeg in ieder geval wel mee wat er op het veld voor hem gebeurde. Maar ja, er komt nu een hele medische molen op gang met chemokuren en dat soort ellende. Verschrikkelijk.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert