Home Laatste Feyenoord Nieuws ”’Als hij mij iets vraagt, kan ik alleen maar positief zijn”

”’Als hij mij iets vraagt, kan ik alleen maar positief zijn”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

De laatste dagen wordt Gijs Smal nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord. Oud-ploeggenoot Ramiz Zerrouki reageert op de geruchten.

“Ik ken Gijs Smal natuurlijk, maar ik heb hem hierover niet gesproken”, zegt Zerrouki tegenover ESPN. “Hij heeft niks aan mij gevraagd, volgens mij is het nog helemaal niet rond. Wat ik heb gehoord hebben jullie ook gehoord.”

Zerrouki vervolgt: “Dus voor mij ook geen nieuwe dingen. Uiteindelijk is de keuze aan hemzelf. Ik denk dat hij nog veel meer andere clubs heeft, want hij is transfervrij. Als hij mij iets vraagt, kan ik alleen maar positief zijn. Dat is tot op heden nog niet gebeurd”, aldus de middenvelder van Feyenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws