App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Basten eerlijk: ‘Ik ben meer Feyenoorder’

Van Basten eerlijk: ‘Ik ben meer Feyenoorder’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Marco van Basten is fan van de manier van spelen van Feyenoord, zo liet de oud-voetballer gisteravond weten bij Rondo van Ziggo Sport.

”Ik ben meer Feyenoorder, de manier waarop ze spelen vind ik leuker om te zien”, begint Van Basten als hij de vergelijking maakt met PSV. ”Zelfs met alle moeite die ze ook nu weer hebben. Van achteruit vind ik ze veel meer opbouwen en voetballen zoals eigenlijk Ajax het vroeger deed. Bij PSV vind ik het niet zoals bij Feyenoord. Het is af en toe snel en gevaarlijk, maar niet constant zoeken en uitspelen. Dat zie ik veel minder bij PSV. Ik zeg niet dat ze slechter zijn, want ze zijn wel heel effectief.”

Theo Janssen is het daarmee eens. ”Ik vind Feyenoord ook echt een goede ploeg om naar te kijken. De patronen die de trainer erin brengt, het positiespel is altijd goed verzorgd. Alleen PSV heeft het voordeel dat ze een paar kanjers voorin hebben staan die het verschil maken. Als je alles bij elkaar pakt, dan denk ik dat het middenveld en achterin bij Feyenoord zeker niet minder is dan PSV.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert