Home Laatste Feyenoord Nieuws Sneijder voorspelt basisplek Timber in Oranje: ‘Die gaat het sowieso samen doen met Frenkie de Jong’

Sneijder voorspelt basisplek Timber in Oranje: ‘Die gaat het sowieso samen doen met Frenkie de Jong’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Wesley Sneijder vertelde maandagavond in Veronica Offside dat hij denkt dat Quinten Timber deze zomer in de basis staat bij het Nederlands Elftal.

De oud-voetballer is helder over zijn verwachtingen. “Ik denk Timber, die gaat het sowieso samen doen met Frenkie de Jong. En dan Reijnders erachter misschien.” Over Mats Wieffer heeft Sneijder echter zijn bedenkingen. Wim Kieft zou Wieffer echter wel opstellen. “Ik zou Wieffer wel opstellen, ja. Maar je hebt er een nodig die dynamisch is.”

Sneijder gaat verder. “Dan heb je Timber en Wieffer, en Frenkie voor het voetbal. En laat die twee voorop het maar uitzoeken, met die twee wingbacks.” Met ‘die twee” doelt de oud-international op Brobbey en Depay.

Toch zou Sneijder Brobbey altijd opstellen. “Ik ben fan van Brobbey. Ik zou altijd met hem spelen, en dan eentje eromheen. Wie dat gaat worden, gaan we dan zien. Want Depay is ook nog niet wedstrijdfit.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws