App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Sebaoui: ‘Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat’

Sebaoui: ‘Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat’

door Dominique Rademaker
0 reacties

Ilias Sebaoui wordt door Feyenoord verhuurd aan FC Dordrecht en is wekelijks belangrijk voor zijn ploeg. Tegen RTV Rijnmond is de jongeling bijzonder openhartig.

“Ik had het laatste jaar een heel moeilijk seizoen. Ik ben hier naartoe gekomen voor speelminuten en krijg veel vertrouwen van de coach. Hier speel ik altijd negentig minuten en ik doe mijn ding. Voor mij is het belangrijk om, als jonge speler, aan speelminuten te komen en die krijg ik hier. Ik ben heel blij dat ik bij Dordrecht ben gestald”, aldus Sebaoui.

Terugkeren in Rotterdam-Zuid behoort zeker tot de mogelijkheden. “Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij Dordrecht”, vertelt de jongeling.

Voor nu ligt de focus op FC Dordrecht. Sebaoui: “We dromen van de play-offs, die willen we zeker behalen. Daar ga ik mijn best voor doen.” Over zijn toekomst kan hij nog niet veel zeggen. “In de zomer zien we wel, wanneer ik terugkeer naar Feyenoord. Dan gaan we een goed gesprek voeren over mijn toekomst”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert