App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Krabbendam: ‘Het hoeft niet per se, het is wel een speler die je kan kopen’

Krabbendam: ‘Het hoeft niet per se, het is wel een speler die je kan kopen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Yankuba Minteh gaat zich bij Feyenoord steeds beter ontwikkelen en zowel Feyenoord als de vleugelspeler willen langer met elkaar door. Martijn Krabbendam stelt tegenover Voetbal International hardop de vraag of dat haalbaar is.

“Minteh is van Newcastle United. Arne Slot heeft gisteren ook aangegeven dat het leuk is dat ze zo’n speler hebben en dat hij Feyenoord helpt om hun doelen te bereiken. Maar hij is niet van Feyenoord.”

Krabbendam gaat verder “Het hoeft niet per se, het is wel een speler die je kan kopen. Met zoveel potentie en mogelijkheden. Dat gaat heel veel geld kosten”, de presentator die ook aan tafel zit geeft aan dat het wel zo’n vijftien miljoen euro kan gaan kosten.

Volgens de clubwatcher zou kopen de oplossing zijn om de snelle buitenspeler nog een jaartje in Rotterdam te houden. “Dit jaar valt het nog mee, hij heeft nu drie keer op rij gescoord. Je zag altijd al wel dat hij veel in zich had. Deze speler wordt beter naarmate hij meer gaat spelen en trainen.

Het is allemaal snel gegaan voor Minteh. “Twee jaar geleden speelde hij nog bij Steve Biko FC in Gambia. Via zijn agent is hij bij Odense BK terechtgekomen. Dat is een totaal andere wereld. Hij heeft één jaartje gespeeld in de Deense competitie en gaat naar Newcastle United FC. Die zeggen: ‘We kunnen je nog niet gebruiken, dus je gaat een jaartje naar Feyenoord.’ Het is een jongen die zich eigenlijk nergens druk over maakt”, besluit Krabbendam.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert