App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Keeperskwestie bij Feyenoord: ‘Wellenreuther geeft iedere wedstrijd wel weer aanleiding om die vraag te stellen’

Keeperskwestie bij Feyenoord: ‘Wellenreuther geeft iedere wedstrijd wel weer aanleiding om die vraag te stellen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Sinds de blessure van Justin Bijlow is Timon Wellenreuther de vaste naam onder de lat bij Feyenoord en die rol vult de Duitser meer dan uitstekend in. Bij FC Rijnmond vraagt men zich af wie er eerste keeper moet zijn wanneer Bijlow weer fit is.

Dennis Kranenburg geeft aan dat Feyenoord in de competitie dit jaar al acht keer de nul wist te houden. “Er is een fase geweest waarin zo’n beetje ieder schot op doel een doelpunt was. Het scheelt dat Wellenreuther in een goede fase zit. Maar sowieso, de jongens achterin scoren elke week wel minimaal een 7,5.”

Uiteraard  bespreken de heren wie er straks eerste doelman moet worden. “Ik wil de vraag niet stellen, want ik heb het idee dat ik hem iedere uitzending stel. Maar Wellenreuther geeft iedere wedstrijd wel weer aanleiding om die vraag te stellen.”

Geert den Ouden is van mening dat Feyenoord zich af moet vragen wat ze willen met Bijlow. “Niks ten nadele van hem, want voor hem is het heel vervelend. Maar gaat Feyenoord geld steken in een jongen waarvan ze weten dat hij maar 50% van de wedstrijden speelt?” Volgens Kranenburg gaat Wellenreuther wellicht vertrekken als hij weer tweede keeper wordt. “Dat heeft hij al eens aangegeven.”

Kranenburg ziet ook dat er iets veranderd is bij de Duitse goalie. “Door het publiek wordt hij op handen gedragen. Ik kan me voorstellen dat hij zegt: als ik niet blijf spelen, wil ik met de leeftijd die ik nu heb ergens anders eerste keeper worden. Er is echt wel interesse uit het buitenland, uit grote competities”, besluit hij.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert