App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ”Bang dat als Slot vertrekt, het dezelfde kant opgaat als met Ajax”

”Bang dat als Slot vertrekt, het dezelfde kant opgaat als met Ajax”

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot staat inmiddels al een aantal seizoenen voor de groep bij Feyenoord en heeft de Rotterdammers weer op de kaart gezet. Toch denkt Khalid Boulahrouz dat dat succes zomaar voorbij kan zijn wanneer Slot vertrekt, zo liet hij gisteravond weten bij Rondo.

Boulahrouz geeft aan dat het bij Ajax ook minder werd na het vertrek van Marc Overmars en Erik ten Hag en denkt dat bij Feyenoord een soortgelijke situatie op de loer ligt. “Hij is het fundament van het succes van Feyenoord. Ik ben bang dat als Slot vertrekt, het dezelfde kant opgaat als met Ajax. Niet zo extreem, maar het aanvalsspel valt weg. Je moet maar een trainer zien te vinden die kan voortborduren op datgene wat Slot nu heeft neergezet, want dat is heel erg moeilijk.”

Theo Janssen ziet een ander probleem wanneer Slot vertrekt. “Als jij een goede trainer neerzet die ook wil voetballen en dezelfde denkwijze heeft, dan kan het echt wel doorgaan. Er zullen alleen ook heel veel spelers gaan vertrekken als hij weggaat,” aldus Janssen.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert