Home Laatste Feyenoord Nieuws Van der Vaart: ‘Ik denk dat Slot vorig jaar wel naar Spurs was gegaan als hij eerste keuze was geweest’

Van der Vaart: ‘Ik denk dat Slot vorig jaar wel naar Spurs was gegaan als hij eerste keuze was geweest’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oud-international Rafael van der Vaart speelde in het verleden onder andere voor Tottenham Hotspur en kent de club uit Londen dan ook erg goed. De oud-voetballer had dan ook graag gezien dat Arne Slot trainer was geworden van de Spurs.

Jeroen Stekelenburg trapt af. “Hij heeft met zijn volle verstand niet voor één jaar bijgetekend. Hij is veel meer gaan verdienen. Als er een echte topclub komt, weet je het nooit. Vorig jaar zei hij natuurlijk ‘nee’ tegen Tottenham, waarom zal hij nu ‘ja’ zeggen?”.

Rafael van der Vaart denkt er het zijne van. “Jij denkt dat hij ‘nee’ heeft gezegd? Als hij morgen naar Tottenham kan, dan is hij toch weg?”, reageert een gepikeerde Van der Vaart. Vorig jaar was een akkoord tussen Slot en Tottenham Hotspur dichtbij, maar de oud-international meent te weten dat Spurs destijds voor een andere weg koos. “Ik had graag gezien dat hij wel de nieuwe trainer was geworden daar.”

Ibrahim Afellay gaat verder: “Op het moment dat er een grote club komt, kan je een groot contract hebben, maar dan gaat hij gewoon weg.” Van der Vaart: “Ik vind dat ze daar (bij Tottenham Hotspur, red.) zo’n trainer nodig hebben, maar die stap gaat wel een keer komen voor hem. Ik denk dat Slot vorig jaar wel naar Spurs was gegaan als hij eerste keuze was geweest”, besluit de oud-voetballer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws