Home Laatste Feyenoord Nieuws Valentijn Driessen oordeelt hard: ‘Feyenoord heeft nu een week de tijd gehad om te trainen en het zag er niet veel beter uit’

Valentijn Driessen oordeelt hard: ‘Feyenoord heeft nu een week de tijd gehad om te trainen en het zag er niet veel beter uit’

door Dominique Rademaker
4 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van Heracles en staat daarmee nog steeds stevig op plek twee. Toch was Valentijn Driessen niet onder de indruk van het spel van de Rotterdammers.

“Feyenoord hoefde drie keer aan te zetten. En eentje was een vrije trap ook nog. Ze hoefden inderdaad niet aan te zetten. Heracles heeft een aantal hele kleine kansen gekregen, maar in de tweede helft kon Feyenoord het zich veroorloven om wandelvoetbal te spelen. Dat is de Eredivisie ten voeten uit. Het wordt vaak te gemakkelijk gemaakt door dit soort tegenstanders voor topclubs. Voor PSV, Ajax beschouw ik niet als topclub, FC Twente en ook Feyenoord lopen wel heel gemakkelijk over sommige tegenstanders heen. Dat is niet goed voor de ontwikkeling van veel spelers, die gaan op halve kracht spelen omdat ze toch wel winnen. Daar wordt je normaal niet beter van.”

Driessen is hard in zijn oordeel. “Feyenoord heeft nu een week de tijd gehad om te trainen en het zag er niet veel beter uit. Als je als Feyenoord de lat hoog legt moet je tegen dit soort tegenstanders geen genoegen nemen met 3-0 maar als uitgangspunt hebben 5-0. En anders een dagje minder vrij”, besluit de journalist van De Telegraaf.

Reageer op dit artikel

4 reacties

Anoniem 12 maart 2024 - 08:35

Man draait volledig door..

Reply
Wimpiefr 12 maart 2024 - 22:54

Rotterdammers zijn ook niet onder de indruk van de journalistieke capaciteiten van Driessen….

Reply
Cliffhanger 13 maart 2024 - 15:33

Valentijn wie?

Reply
Erik 15 maart 2024 - 19:32

3x aanzetten en niks weggeven is ook een kwaliteit

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws