App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Twijfel over mogelijk nieuwe aanwinst: ‘Zie jij Smal als nummer één linksback van Feyenoord?’

Twijfel over mogelijk nieuwe aanwinst: ‘Zie jij Smal als nummer één linksback van Feyenoord?’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Hoewel Gijs Smal zelf nog ontkent dat er een akkoord is, heeft het er alle schijn van dat de linksback de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen moet worden. In Dit Was Het Weekend bespreken de heren de eventuele overgang van Smal.

“Aan de bal denk ik dat Smal voor elke club wel een meerwaarde is”, begon Karim El Ahmadi. “Maar verdedigend zal hij het misschien wel lastig krijgen. De stap naar Feyenoord vind ik ook best verrassend, want Hartman is toch wel dé nummer één.”

Ook als Feyenoord anticipeert op een vertrek van Hartman, heeft El Ahmadi twijfels over de keuze . “Zie jij Smal als nummer één linksback van Feyenoord”, vroeg hij aan Kenneth Perez. “Nee, maar er komt dan wel een ander waar hij de strijd mee kan aangaan. Vanuit Feyenoord snap ik het heel goed”, aldus Perez.

Wel vraagt de Deen zich af of het voor Smal zelf de juiste keuze is. “Je moet kijken naar wat je concurrentie is. Op dit moment is dat Hartman. Als hij in de rol van López komt, wordt zo’n speler daar toch niet gelukkig van? Zeker niet als je nog redelijk jong bent. Het is een gecalculeerde gok, waar hij financieel sowieso beter van wordt. Maar er zijn ook clubs met een vacature op linksback die hetzelfde kunnen betalen en hem ook wel willen hebben.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert