Home Laatste Feyenoord Nieuws Perez positief: ‘Volgend seizoen is hij de beste linksbuiten van Feyenoord’

Perez positief: ‘Volgend seizoen is hij de beste linksbuiten van Feyenoord’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren vrij eenvoudig van Heracles en aan Rotterdamse zijde mocht Luka Ivanusec weer eens in de basis beginnen. Kenneth Perez is positief over de vleugelaanvaller van Feyenoord.

”Ik vond hem wel goed. Ik zie heel veel potentie in hem, maar de trainer is van mening dat hij te weinig verdedigend werk doet. Nu hadden ze een tegenstander waarbij dat ook misschien niet zo veel nodig was, daarom was hij misschien niet opgesteld”, aldus Perez.

Perez gaat verder. ”Hij heeft niet de absolute snelheid, dus hij heeft een back nodig die hem helpt met zijn loopacties. Dat deed Hartman vandaag. Hij heeft hulp nodig, hij kan niet even twee man voorbij. Hij heeft het ruimtelijk inzicht en overzicht. Hij moet richting volgend seizoen een vaste basisspeler bij Feyenoord. Hij doet z’n stinkende best om te doen wat de trainer hem vraagt. Volgend seizoen is hij de beste linksbuiten van Feyenoord.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws