App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Hartman over moment bij vrije trap: ‘Het was eigenlijk een list’

Hartman over moment bij vrije trap: ‘Het was eigenlijk een list’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won gisteren van Heracles en staat daarmee nog steeds stevig op de tweede plek. Aan Rotterdamse zijde mocht bij een 2-0 stand een vrije trap genomen worden en werd er steen, papier, schaar gedaan om te bepalen wie de vrije trap zou nemen. Arne Slot was hier niet over te spreken.

Hartman legt uit:”Ik verloor, maar het was eigenlijk een list”, vertelt Hartman in gesprek met de NOS. ”Het idee was dat ik met Santiago steen, papier, schaar deed en dat Igor hem nam. Dat was van tevoren bepaald. Wij zijn twee linksbenige spelers, waardoor de keeper zou verwachten dat een van ons zou schieten, terwijl Igor rechtsbenig is. Het pakte goed uit.”

Hartman gaat verder. ”Het was een psychologisch spelletje, je probeert toch iets om de kans te vergroten om een goal en dat lukte. Nee, we hebben het niet besproken met de trainer. Het ontstond op dat moment een beetje. Bij Santi was het toch een beetje dat Mexicaanse. Hij zei steen papier schaar, maar Igor neemt hem. Toen gebeurde dat.”

De linksback kijkt met een goed gevoel terug op de gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo. ”Weer de nul en drie goals is ook positief. Ik denk wel dat we in de eerste helft iets te veel gevaarlijke momenten tegen kregen. Dat is wel iets waar we kritisch op kunnen terugkijken. Na de 2-0 was het een rustige avond. Je kreeg ook weinig energie van hen terug, dan is het lastig om echt veel energie in de wedstrijd te leggen.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert