Home Laatste Feyenoord Nieuws Complottheorie uit Enschede: Arne Slot lekte nieuws over Gijs Smal

Complottheorie uit Enschede: Arne Slot lekte nieuws over Gijs Smal

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gijs Smal lijkt de eerste nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen te worden. In de Podcast De Ballen Verstand suggereert Twente-watcher Leon ten Voorde dat niemand minder dan Arne Slot het nieuws over Smal gelekt zou hebben.

”Daar heb ik geen bewijs voor, maar het is wel heel toevallig dat het de dag voor de wedstrijd uitlekt. Dat gebeurde vanuit het Rotterdamse, want bij Twente weten ze nergens vanaf. Smal zit er ook niet op te wachten dat het nu al uitlekt, een dag voor de wedstrijd. Feyenoord ligt altijd gevoelig bij Twente.”

Ten Voorde refereert naar de persconferentie met Slot. “Daar moest ik wel om lachen. Slot zat daar met een uitgestreken gezicht als een soort misdienaar en zei: ‘Wij hebben dat nooit gelekt. Ik ga er niks over zeggen, want wij hebben er geen belang bij om reuring te veroorzaken bij een concurrent.’ Daar heeft hij geen belang bij, nee nee…”, aldus Ten Voorde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws