App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Zerrouki blij met speelminuten: ‘Als de trainer of het team mij nodig heeft, dan doe ik mijn uiterste best’

Zerrouki blij met speelminuten: ‘Als de trainer of het team mij nodig heeft, dan doe ik mijn uiterste best’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won zondagavond van Heracles Almelo en aan Rotterdamse zijde mocht Ramiz Zerrouki in de basis beginnen. Na afloop verscheen de middenvelder voor de camera van ESPN.

”Ik denk dat wij de betere ploeg waren”, begint Zerrouki. ”We hebben wel iets te veel weggegeven, maar uiteindelijk een terechte overwinning. We hebben ook wedstrijden gehad waarin we enorm veel kansen hebben gehad en dan ging hij er niet in. Het is lekker dat het vandaag wel gebeurde in de eerste helft.” De stadionclub wist ook weer de nul te houden. “Het geeft een bepaald gevoel. Op een gegeven moment weet je ook dat als we zo verdedigen zoals we nu doen, we de nul kunnen houden.”

De middenvelder is blij met de speelminuten die hij krijgt. ”Tuurlijk, je komt steeds meer in het ritme en gaat je lekkerder voelen. Voor mij als speler is dat belangrijk en zo ga je het snelst stappen zetten. Elke speler wil natuurlijk spelen, dat was bij mij wat minder het geval. Ik heb wel mooie wedstrijden gespeeld, maar je wil uiteindelijk alles spelen. Ik heb keihard gewerkt elke dag. Als de trainer of het team mij nodig heeft, dan doe ik mijn uiterste best.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert