App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Verbeek tipt Smal: ‘Ik zou als ik Smal was niet naar Feyenoord gaan als je back-up wordt’

Verbeek tipt Smal: ‘Ik zou als ik Smal was niet naar Feyenoord gaan als je back-up wordt’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gijs Smal moet voor Feyenoord de eerste nieuwe aanwinst van het nieuwe seizoen worden. Gertjan Verbeek heeft twijfels of de stap naar Rotterdam de juiste is.

“Ik vraag me af in hoeverre ze hem hebben medegedeeld of Quilindschy Hartman gaat vertrekken”, begint Verbeek. “Ik zou als ik Smal was niet naar Feyenoord gaan als je back-up wordt. Hij is nu 26 en zijn goede jaren komen er nu aan. Je moet dan spelen en niet op de bank zitten.”

Verbeek ziet overeenkomsten Anthony Lurling, die hij heeft meegemaakt bij SC Heerenveen. “Hij maakte ook een transfer naar Feyenoord. Hij was een goede speler voor de subtop. Bij Feyenoord is hij alleen bezweken, omdat hij niet leverde.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert