Home Laatste Feyenoord Nieuws Van de Looi: ‘Wij spelen om te winnen, dat is duidelijk’

Van de Looi: ‘Wij spelen om te winnen, dat is duidelijk’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord neemt het vanavond op tegen Heracles en trainer Erwin van de Looi blikt tegenover het Algemeen Dagblad alvast vooruit op het duel.

“Ik wil vooral dat we ons eigen niveau halen en dat we de afspraken nakomen. En dan mag je best wel eens een fout maken, dat doet iedereen. Of er nou een hoog verwachtingspatroon is of niet, dat moet volgens mij niet de reden zijn dat je anders gaat voetballen. Je moet de dingen doen die je moet doen en dat moeten wij ook nog eens beter gaan doen. Aan de bal, maar ook zonder bal. Helemaal in De Kuip, met meer weerstand van een sterke tegenstander”, aldus de oefenmeester.

De opdracht is duidelijk. “Wij spelen om te winnen, dat is duidelijk. Wij moeten een heel goede dag hebben en Feyenoord een mindere. Wij moeten in elk geval de dingen gewoon hartstikke goed doen. En dat kan zeker wel. Bovendien heeft Feyenoord het in de laatste wedstrijden ook lastiger gehad dan de jaren ervoor.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws