Home Laatste Feyenoord Nieuws Timber tevreden; ‘Ik denk dat we het prima doen’

Timber tevreden; ‘Ik denk dat we het prima doen’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanavond vrij eenvoudig in eigen huis van Heracles en staat daarmee nog steeds stevig op de tweede plek. Na afloop verscheen Quinten Timber voor de camera van ESPN.

“Het was wel zondagavond inderdaad”, begint Timber lachend tegenover ESPN over een ”typische” avondwedstrijd. “Ik denk een goede overwinning. Heracles deed het wel goed in de eerste helft, ze hadden ook een paar kansen. Wij maken uiteindelijk op de goede momenten de goals, mooie goals ook. Eigenlijk een hele zakelijke overwinning.”

“We hebben zware wedstrijden gehad en zijn ook al een tijdje ongeslagen, als je AS Roma niet meerekent. Ik denk dat we het prima doen”, vervolgt Timber. De middenvelder merkte het effect van de vrije dagen. “Ik vind het normaal wel leuk om twee keer per week te spelen. Deze keer was het team wel een beetje moe, wat wel logisch is na zo’n zware periode. Het was dus wel lekker.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws