Home Laatste Feyenoord Nieuws Smal blijft akkoord ontkennen: ‘Nu doen ze net alsof ik al speler van Feyenoord ben en dat is gewoon niet waar’

Smal blijft akkoord ontkennen: ‘Nu doen ze net alsof ik al speler van Feyenoord ben en dat is gewoon niet waar’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Gijs Smal moet volgens de berichtgeving de eerste nieuwe aanwinst van Feyenoord worden. Toch blijft de linksback een akkoord ontkennen, zo ook vanavond na afloop van het duel Twente-Sparta tegenover ESPN.

“Gister explodeerde mijn telefoon natuurlijk en die heb ik na een kwartier maar weggelegd, want daar kan je toch niks meer tegen doen”, begint Smal zijn verhaal. In de eerste fase van de wedstrijd werd de verdediger uitgefloten door de fans van FC Twente. “Ik heb het er gister al met de trainer en Arnold Bruggink over gehad. Je weet dat zoiets kan gebeuren en hoe bereid je je daarop voor? Niet. Ik krijg de eerste bal en ze beginnen met fluiten. Ik snap het ergens ook wel.”

De linksback gaat verder. “Dat zoiets naar buiten komt, vond ik sowieso al raar. Want er is nog niks. Ik zal liegen als ik zeg dat ik nooit contact met ze heb gehad, maar ik ben transfervrij en ben me aan het oriënteren. Dus ik heb ook met andere clubs contact gehad. Nu doen ze net alsof ik al speler van Feyenoord ben en dat is gewoon niet waar. Ik snap het vanuit de supporters wel dat ze horen dat ik transfervrij wegga, wat nog niet definitief het geval is.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert