App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot: ‘Wij vinden dat Luka daar wel heel goed in is’

Slot: ‘Wij vinden dat Luka daar wel heel goed in is’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord speelt vanavond om 20:00 tegen Heracles en voorafgaand aan het duel verschijnt Arne Slot voor de camera van ESPN.

“Niet zo heel veel spannends. Uiteraard, wat je als trainer doet, de wedstrijd evalueren en vooruitkijken naar Heracles”, begint Slot. Over de opstelling is hij duidelijk. “Door de absentie van Stengs missen wij wel wat creativiteit in een pass of iemand die tussen de linies kan spelen. Wij vinden dat Luka daar wel heel goed in is. Igor vind ik wat beter in het drukzetten.”

Over Gimenez krijgt de oefenmeester de vraag of er na zijn goal tegen PSV iets van zijn schouders gevallen is. “Een paar dagen ervoor scoorde hij tegen Roma ook al in een belangrijke wedstrijd. Ik vind het knappe aan Santiago dat hij tot op heden onbewogen door het leven gaat. Als hij er achter elkaar ballen inschiet en heel Rotterdam op zijn kop staat, is hij nog nederig. En als hij wat minder scoort, raakt hij ook niet compleet in de war. Volgens mij is dat een hele belangrijke eigenschap voor een spits. Daardoor gaat hij ook zeker weer goals maken.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert