Home Laatste Feyenoord Nieuws Slot over vrije trap: ‘Daar is het laatste woord nog niet over gesproken’

Slot over vrije trap: ‘Daar is het laatste woord nog niet over gesproken’

door Dominique Rademaker
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord won vanavond vrij eenvoudig van Heracles en sloot daarmee deze speelronde af. Een kwartier voor tijd kregen de Rotterdammers een vrije trap, waar Arne Slot toch een klein puntje van kritiek op heeft.

Voorafgaand werd er een steen-papier-schaar gedaan en dat zorgde voor irritatie bij Mats Wieffer en David Hancko, maar ook Slot is daar niet over te spreken. “Dat vond ik heel veel zeggend over onze wedstrijd. Als je bij 2-0 dat doet, zo hebben wij eigenlijk ook gevoetbald. Een beetje overschatting van ‘het zal allemaal wel goed komen’. Dat kwam het uiteindelijk ook, maar het was een beetje zondagavond-voetbal.”

“Tuurlijk is dat wel duidelijk”, reageert Slot op de vraag of er geen regels zijn over wie de vrije trap normaal gesproken neemt. “Maar als het dan 2-0 staat een kwartier voor tijd, zijn er veel jongens die het graag nog willen proberen. Dat vond ik een verkeerde manier van de wedstrijd beleven, dus daar is het laatste woord nog niet over gesproken.” Toch vloog de bal wel tegen het net. “Vanuit dat perspectief moeten we het vaker doen, maar ik vind het heel slecht.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert